divendres, 17 de desembre de 2010

Indietutes

Avui vull "presentar" un dels blocs on he après més coses. Es diu Indietutes i l'escriu Charity, o bé vegbee com ella es fa dir, i on s'hi poden trobar un munt de tutorials i també patrons  gratuïts que inclouen des de tècniques de costura, vestits, gorres, bufandes, motxilles, etc. Hi podeu trobar altres manualitats i activitats per a fer  amb els nens.

Per exemple, hi podeu trobar un tutorial on explica pas a pas com fer una camisa com aquesta (en anglès se'n diu peasant blouse).


o bé una bufanda tan  original com l'scoodie de la foto a continuació


o bé us podeu descarregar gratuïtament el patró i llegir les instruccions de com fer aquest vestidet d'estiu


Aquests són només uns exemples entre els  més de 90!! tutorials que podeu trobar al seu bloc.
També té una botiga a etsy (gran gran invent! i motiu d'un futur post) on s'hi poden trobar per  uns preus que traduïts a euros són molt però que molt bons patrons per a roba de nens que estan molt bé. Jo he comprat :

The fair weather  jacket (m'encanta aquesta versió en pana)

Hipsters for slimsters (són pantalons dels que es porten  a l'alçada de la cadera per a nenes primes)

Oh Suzanna smock

revolution frock

birdie britchesEn volia posar enllaços per que els veieu, però ara mateix té la botiga "tancada  per vacances" i no es pot veure res. Tan bon punt la torni a obrir editaré aquesta entrada i els afegiré. Feis una volteta per la seva botiga.
 Malauradament no tenc cap foto de les peces que he fet amb aquests patrons ja que com que fins ara no havia tingut bloc tampoc  no tenia necessitat de fer-les. Tots aquests patrons són en format pdf, això vol dir que a les poques hores de comprar-los ja me'ls havien enviat  per  e-mail i només vaig haver d'imprimir-los amb la meva impressora, enganxar els fulls amb celo i retallar  per  la talla  que volia, res de treure'm els  ulls calcant com amb els  patrons de les revistes.

Us podria estar escrivint durant hores, però val més que ho comproveu vosaltres mateixos. Un bloc d'excel·lent>>>!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada