dimecres, 16 de març de 2011

Noodleheads

Buf! Quin munt de dies sense  escriure res al blog!
He estat fent  cosetes, però de moment encara no n'hi ha  cap d'acabada. No sé què  em passa darrerament. El meu cap bull ple d'idees i coses que vull fer  i no aconsegueixo centrar-me en cap. Ara mateix tenc 4 projectes en marxa i uns...10000 o més fent cua!!! I per si no en tengués prou aquest  matí al reader (gran invent) vaig i trobo això:

No em ve gens de  nou, Noodleheads és un blog  que visito amb  molta freqüència i fa coses precioses, però aquesta vegada ... no ho puc deixar passar. M'hi poso avui mateix i en faig 25 de bosses d'aquestes!! 
Llàstima que les  mides  que dóna són per a nen/a. Però, és clar, això té remei! 
Si vos hi apuntau aquí teniu el link a aquest tutorial. Pot ser divertit veure quines versions tan diferents  surten de diferents mans!
A més, al blog Noodleheads hi podeu trobar un munt de tutorials fantàstics. Per exemple:
Bosseta frunzida (gathered clutch):

és xulíssima  i a dins té compartiments per a les targetes de crèdit i unes butxaques molt  pràctiques. Aquí en teniu la meva versió:


o fixeu-vos en aquesta cucada de  moneder:

és un dels meus projectes en cúa...
Mireu quina bosseta per al berenar més xula!!
http://www.noodle-head.com/2010/02/boys-drawstring-backpack-from-khaki.html (no sé perquè blogger no em deixa  penjar  la  imatge!)
Ep! aquest  és un projecte acomplit!!! La vaig  fer per  a la  meva  filla i va donar  molt  bons resultats (No en vaig fer cap foto, però espero posar-hi remei i penjar-la ben aviat)
I què me'n deis d'aquesta bossa per anar  a la biblioteca (o on tu vulguis...), guapa eh? I fàcil de fer!! Un altre  projecte  en cúa!!

i encara  en té un munt  més... aneu-hi que  val la pena!!!

Per cert, si algú té algun problema amb  l'anglès (ara això sonarà pedant i de veritat que no ho vull ser, només vull ajudar en el que puc) jo m'ofereixo a donar un cop de  mà! Podríem fer fins i tot un diccionari de costura anglès-català! O bé, si voleu, i amb permís de la creadora, fer  una versió traduïda dels tutorials que  més us agradin aquí al meu blog (que jo també he provat  d'emprar  els traductors online i no t'aclareixes de res del que diu!!!).

Que cosiu de gust!!!

PD: Aquest cap de setmana fan la Fira Internacional de Patchwork a Sitges i espero anar-hi. Si algú hi va anar  l'any passat perfa! que deixi un comentari i ens expliqui com va anar  i què s'hi pot trobar exactament. Si compro alguna coseta (que esper que si...) ja  us ho ensenyaré. Per cert, les teles de patchwork van fantàstiques per fer  els folres de bosses (i també exteriors si hi poseu fliselina i també peces de roba. I n'hi ha en  uns dissenys que tiren de cul...! Però això és el tema  per a  un altre post!

1 comentari:

  1. Anna's blog is one of my favorites. I use a lot of her tutorials, and love her style.

    ResponElimina