no et perdis...

divendres, 18 de novembre del 2011

En marxa de nou

Han passat 5 MESOS!! sense escriure al bloc. però això no vol dir que  no hagi cosit res. és que han estat  uns mesos mogudets: canvi de domicili (hem tornat a viure a Mallorca VISCA!!!) i he retorna t a la feina de profe de tecnologia a l'institut d'Inca. Ha costat moooooolt començar a rodar i ha suposat molts reajustos a la nostra vida familiar. Poc a poc, però, ens en sortim



 I He anat fent cosetes, menys del que voldria, però som del tot incapaç de deconnectar el meu cap de la costura! A poc a poc les aniré penjant al bloc. Avui, per començar, les del meu darrer projecte: he fet de tester del nou patró de Lily Bird Studio.  Na  Cecilia fa  uns dissenys preciosos i els seus patrons quadren a la perfecció! Les diferents peces encaixen entre sí al mil·límetre, cosa que no passa en la majoria de patrons. A més, i aquí he de dir que les fotos no fan justícia a la realitat, els resultats semblen professionals.
El vestidet  serà un regal per a la meva neboda que el mes que ve fa 1 any. De moment el patró encara  no està a la venda, però no tardarà molt, i a més serà una versió millorada respecte de la que veis al meu bloc.

Què en  puc dir? que és superfàcil de fer i que pot donar molt de si. Amb  una  mica d'imaginació se pot tunejar per a tenir looks ben diferents,. Ja he pensat de fer-ne un amb  butxaques frunzides; un altre afegint un volant a la part de baix, un altre amb  una tela estampada ben vistosa per a l'estiu; un altre en pana o bé llana ben calentet per a l'hivern, un altre amb una cinta amb  dibuixets de caperutxeta i el llop preciosa que vaig comprar; un altre... no pararia!

fins aviat!

5 comentaris:

  1. love this dress :) especially the lining and flower.

    ResponElimina
  2. Sweet little dress. Wishing you lots of luck as you settle in with all those changes!

    ResponElimina
  3. Es un vestido muy bien hecho. La flor me gusta mucho. Me uno a tu blog porque comparto contigo esta afición tan absorbente.
    Nos vemos por aquí!
    María

    ResponElimina