no et perdis...

dissabte, 19 de març del 2011

feines enllestides

Aquests dies he estat acabant algunes de les coses que tenia començades
 Una milkmaid skirt per a la meva filla. Aquesta és de prova, amb una tela barateta de ikea i un llançol (la tela verda), per no fer malbé la tela que vaig comprar per a fer la definitiva.
 i és que quan vaig trobar aquest tutorial vaig quedar enamorada de la falda tal qual i no vaig poder resistir la temptació de fer-la idèntica. M'encanten les teles que ha escollit.


O sigui que em vaig espavil·lar i vaig aconseguir les mateixes teles a bon preu a  una botiga d'etsy i des de fa  uns mesos estan esperant a convertir-se en:
Si puc aquest cap de setmana mateix m'hi poso, perquè la veritat és que  ha sigut bastant senzilla de fer. Nota per a mi: Només un petit detall a millorar  el frunzit de davant millor fer-lo abarcant 4" i frunzir-lo fins que quedi de 2" de longitud.
també he fet aquests clips per al cabell per a la meva neboda
la idea la vaig treure d'aquest tutorial del blog so tei- tei on hi podeu trobar altres tutorials. Mireu que bonics són els de Cecilia (l'autora del blog):
jo vaig substituir el rotllet de tela per  un coret que tenia comprat i que feia temps que tenia ganes d'emprar-lo. Ara bé, els pròxims clips vull provar de fer-los tal com ensenya na Cecilia. Per cert, té una botiga a etsy, lily bird studio on ven ,a molt bon preu, patrons per a nens d'uns dissenys que m'encanten. Jo no vaig poder resistir la temptació i vaig comprar aquests:
Sí ja ho se!, massa patrons per a tan poc temps. Ara només em falta escollir bé les teles i trure temps d'on sigui per a posar-m'hi!!!

PD: Aquí teniu un tastet d'una bosseta que he fet. Vaig anar fent fotos de tot el procés amb la intenció de fer-ne un tutorial... el temps dirà.



BON CAP DE SETMANA!!

PPD: demà, si tot va bé,  vaig a la fira de patchwork de Sitges... ja us contaré.

5 comentaris:

  1. La faldilla t'ha quedat super xula i els moneders també!!Hola LIDIETA, JEJE

    ResponElimina
  2. Hola! m´ agrada molt el teu blog! Graciès por compartir los links!! (estoy aprendiendo Catalán :)) salutacions

    ResponElimina