no et perdis...

dimecres, 18 de maig del 2011

Pattern testing!

Post molt breu per dir que  he tingut la sort que na Liz de Little Lizard King m'ha  seleccionat  per fer les proves del seu nou patró-tutorial d'aquesta bossa.

La construcció és prou simple  i per tant molt ràpida. En quatre hores en vaig fer dues. Les tinc gairebé acabades; em deuen faltar un 10 minuts més per enllestir-les.
El que més m'agrada és que per dins duen una capa de vinil per a fer-les  impermeables: ideal per anar a la platja!
Si tot va bé avui mateix en  penjaré les fotos.

I per a acabar d'arrodonir aquest post, una bossa  que vaig fer fa poc per a regalar a la  meva mare el dia del seu aniversari:

El patró es diu charlie bag i es pot trobar a burdastyle



 La tela estampada és de Ikea. La bossa és reversible, tot i que el patró original no va folrat, si us interessa es poden trobar  les  instruccions per fer-la folrada i reversible al blog de verypurpleperson.

La tela blanca amb dibuixos infantils és obra de la meva filla. Li vaig  comprar  unes ceres especials per a pintar sobre teixits que després es planxa  i el color queda  fixat. El dibuix de la  dreta representa que són els  meus pares (els seus padrins (avis) com deim a Mallorca).
detall fet per  mi mateixa emprant  un petit retall i un segell (clear stamp)

 Aquest últim dibuix representa que som el meu home (a la dreta) i jo (a l'esquerra). Vaig intentar  que  pintàs tota la família al complet però ja estava cansada i no hi va  haver  manera.

M'encanta el resultat i sobretot  la idea que ho ha fet  ella. Crec que serà el regal que li farem a la mestra per a final de curs. Si està d'humor per pintar, és clar!


1 comentari:

  1. I'm sure your mama will love her bag! Congrats on being a pattern tester...how fun!

    ResponElimina