no et perdis...

divendres, 18 de febrer del 2011

Village frock

Aquest és un dels darrers vestits que he cosit per a la meva filla

El patró és diu Village Frock i és d'unes dissenyadores australianes que es fan dir  Sugar City. Tenen un bloc que està molt bé. Malauradament el patró està exhaurit i no sembla que el vulguin tornar a fer imprimir. Ara s'està posant  molt de moda en els blocs de costura americans  va molt cercat; he de dir que  vaig tenir molta sort de descobrir aquest patró abans que deixassin de vendre'l. De moment només he cosit un Village Frock, però m'he estat inspirant en les fotos de flickr i crec que ben aviat en faré una versió de primavera i/o d'estiu.
Si algú està interessat en fer un vestit semblant en el bloc sewing in no man's land ben aviat  hi penjarà un tutorial de com fer-lo. Per cert, feu un volta pel bloc, realment val la pena. Hi ha  un munt de tutorials  i idees.
En aquest bloc també hi trobareu un tutorial d'un vestit molt semblant i fins  i tot et pots descarregar el patró en les talles 2, 4 i 5.

10 comentaris:

  1. Your dress turned out lovely! I wish I could find a copy of that pattern to use for my girls.

    ResponElimina
  2. Love it! I also wish I could find a copy of that pattern!

    ResponElimina
  3. Maria!
    Quina cucada!!!!!!!! jo també segueixo Made, però encara em queda aprendre molt per cusir tan bé. un petonet

    ResponElimina
  4. Lídia,
    el merit és del patró. Està superben explicat. No hi ha pèrdua. Fa dos anys que vaig començar a cosir i tot, absolutament tot, ho he après seguint tutorials que he trobat a internet. Encara estic aprenent i cada nou projecte em fa aprendre noves tècniques. Si tens algú per a qui cosir també hi ajuda molt. Prova-ho, si et fa il·lusió et puc passar un munt the patrons i tutorials gratis que he anat recopilant a internet. De bosses de mà n'hi ha a cents i no són gens difícils. De fet va ser el meu primer projecte.

    ResponElimina
  5. Maria!
    Moltes gràcies guapa. Jo segueixo MADE i la veritat és que els tutorials que penja són força fàcils.Si pots passa'm l'enllaç del patró d'aquests vestit, que em sembla moníssim.
    un petonet

    ResponElimina
  6. It looks great, Maria! - and your blog is lovely. Thanks for the link!

    ResponElimina
  7. Hello, es posible que compartas tu patron de VF o que lo cambies por otro patron de otro vestido?
    Gracias.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Carolina,
      siento decirte que no tengo intención de deshacerme del patrón, sin embargo, puedes encontrar uno prácticamente igual aquí:
      http://www.peekaboopatternshop.com/product/brooklyn-frock-3-mos-8-years

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
    3. Gracias Maria por responderme, tengo el patron de peekaboo, pero las mangas no son iguales y no obtuve un buen acabado como se ve en el tuyo. No se si es por las diferencias de patron o que? Has visto el patron de peekabo, notas algunas diferencias? Gracias.

      Elimina