no et perdis...

diumenge, 15 de maig del 2011

A blogland...

Aquests dies es  nota una febre "crafty". Estan passant  un munt de coses, totes  boníssimes, als  blocs  americans dedicats a manualitats i costura.
La KCWC  o altrament dita Kids Clothes Week Challenge: al bloc Elsie Marley hi ha hagut  tota una setmana dedicada a la  costura de roba  per a nens.

Al flickr pool hi podeu trobar muntanyes d'inspiració.

Al bloc de grossgrain hi ha en marxa el Free Pattern Month: col·laboracions diàries d'altres  bloggers que ofereixen un patró  o tutorial gratuït. Hi ha de tot. Val la pena fer-hi una  ullada


I també podeu trobar projectes fantàstics amb un color com a tema al COLOR MY SUMMER que organitzen els  blocs de kojodesigns i deliacreates.

Demà començarà el pattern remix month al bloc de  me sew crazy (un bloc fantàstic samb un munt de tutorials xulíssims per a fer roba de nens  i altres)
el pattern remix estarà dedicat a alteracions de patrons fetes per diferents  bloggers. Pot ser super interessant i de ben segur que aprendrem moltíssimes coses.

I aviat començarà al bloc de  Living with punks el mes de Scrap your Stash. Tot  un mes dedicat  a projectes i tutorials per aprofitar els retalls de tela  més minúsculs que toootes nosaltres hem estat guardant per si un dia se'ns acudeix que fer-ne. Ja tenim solució per a fer baixar la enoorme pila de retallets! Estic impacient per que comenci...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada